KUPIO JE GOLFA KECA ZA 500 EVRA, sredio ga i sad ga prodaje za 19.000 evra (5 FOTO)

Možda nije slučajno što se ovaj stanovnik Štutgarta odlučio da baš na 40. godišnjicu od nastanka modela ponudi svoj primerak na prodaju. Njegov Golf je značajno izmenjen, motor je friziran pa umesto standarnih 110 razvija neverovatnih 600 konjskih snaga. Takođe, ofarban je specijalnom bojom ugrađene su velike crvene aluminijumske felne. U oglasu se navodi da je automobil proizveden 1983. godine prešao samo 5.000 kilometara, a na slikama se može videti da je unutrašnjost vozila u izuzetnom stanju.

Image and video hosting by TinyPic

Ipak, to ne objašnjava u potpunosti veoma visoku cenu, pogotovo što se za 19.000 evra mogu kupiti mnogo mlađi i luksuzniji modeli sportskih automobila. Verovatno je zbog toga ponosni vlasnik ovog Golga GTI napisao da je u poslednje vreme primio previše poziva od nedovoljno ozbiljnih kupaca, pa je naglasio da nikakvo cenkanje ne dolazi u obzir.

Ostaje nam samo da sačekamo i saznamo da li će se naći dovoljno veliki zaluđenik za legendarni GTI ili će Patrik ipak morati da se zadovolji manjom cifrom za svog ljubimca.Leave a Comment